top of page

Hoe onmogelijk het ook voelt om van je hooikoorts af te komen, wees het maar goed zat! Spreek uit wat je wel wil voor jezelf en dit wordt ons vertrekpunt.

mike-kurz-BN8wDkEmEWY-unsplash.jpg
DeKeuze_Blad_Oranje_L.png
DeKeuze_Blad_Oranje_D.png

"Ik kan de lente weer ruiken"

"Twee jaar terug een behandeling gehad voor mijn verschillende allergieën, waaronder hooikoorts. Tot op heden geen klachten meer ervaren! Er is niks fijner om geen allergie tabletten meer te slikken waar je ook een beetje suf van wordt. Mensen vinden het heerlijk om de lente te ‘ruiken’, dit begrijp ik nu ook.”

K.J. 27 jaar - Vist wekelijks

kira-laktionov-VihtYwFT0J4-unsplash.jpg

Doeltreffende hooikoorts behandeling

Bij Praktijk de Keuze, in Zuid-Beijerland, kun je langskomen voor een hooikoorts of allergie behandeling. Geen adviezen over wat je allemaal moet vermijden maar een doeltreffende behandeling waar je meteen profijt van hebt.

PDK_FotoElze.png
Paint_orange_1.png

Hallo, mijn naam is Elze 't Hart

Veel gestelde vragen

Heerlijk weer buiten en jij zit binnen!

Elk jaar is het weer raak, tranende, branderige ogen, kriebelhoest, niezen, een loopneus en benauwdheid. Je bent waarschijnlijk helemaal klaar met de klachten en bijbehorende vermoeidheid door deze constante allergie aanslag op je lichaam.

Vreselijk jammer, zeker als je in zo’n prachtig gebied als de Hoeksche Waard woont!

Geen adviezen maar een blijvende oplossing

Helaas zijn de oplossingen voor hooikoorts vaak niet toereikend. Je moet binnen blijven als het winderig is én als het zonnig is. Je kan alleen in de ochtend of avond naar buiten. Gelukkig zijn er allergie pillen of druppels die wel werken. Maar misschien vind je het niet fijn daar afhankelijk van te zijn of creëert het juist weer nieuwe klachten. Resultaat: je merkt dat je het naar buiten gaan gewoon liever helemaal vermijd.

Wat is een allergie?

Een allergie is een beschermingsreactie van het lichaam om een bepaald stofje af te weren. Waar we vaak niet bij stil staan, is dat dit niet alleen een fysieke reactie is maar ook een emotionele.

 

Hooikoorts laat je emoties van irritatie ervaren en precies hier zit het probleem, want met deze irritatie probeer je vaak een onderliggende emotie buiten de deur te houden.

Een allergie ontstaat door gevoelens, waar je herhaaldelijk aan bent blootgesteld. Je wist nog niet hoe je hiermee om moest gaan en ongemerkt ben jij je tegen dit gevoel gaan verzetten. Om je te beschermen heeft jouw lichaam een allergie ontwikkeld om dit gevoel af te weren.

Het lichaam is zichtbaar bezig de pollen af te weren en onzichtbaar bezig met een emotie te ontlopen. Zo binnen zo buiten.

sven-brandsma-mxiXVpTJ_tY-unsplash.jpg

De Hooikoorts behandeling van Praktijk de Keuze

Vaak kan met één tot vier behandelingen de beschermingsreactie doorbroken worden. We brengen balans in het lichaam en het wordt je duidelijk welk gevoel zo drastisch vermeden is. Je leert hoe je voortaan op een gezonde manier met dit gevoel kan omgaan. Je lichaam heeft de hooikoorts niet meer nodig want je hoeft, op dit vlak, niet meer beschermd te worden.

_1150810.jpg
Stip_1_Oranje.png
Stip_1_Oranje.png
Stip_1_Oranje.png

Ervaringen van anderen

"Na de behandeling is er een wereld voor mij open gegaan. Ondanks dat het tijd vergt, heb ik er nagenoeg geen last meer van. Zodra warmere periodes aan breken reageer ik niet meer heftig en duurt dit meestal een paar dagen en is het voorbij. Met vochtig weer blijft de benauwdheid nagenoeg weg. Dit heeft mij heel veel  profijt gegeven en kan ik iedereen aanraden."

R. B. 31 jaar

"De manier van behandeling van voor mij heel rustgevend. Van mijn hooikoorts heb ik sindsdien geen last meer. De behandeling was voor mij heel prettig. Ik voelde dat als je met mij bezig was het iets deed met mijn innerlijk."

A.R. 71 jaar

"Na jaren hevige last te hebben ondervonden van hooikoorts ging ik naar Elze onder het mom 'baat het niet, schaadt het niet'. Kan niet ontkennen dat de behandeling zweverig overkwam,  lastig te begrijpen dat met het vinden van energiebanen en de verstoring erin, mijn klachten konden worden verholpen. Maar na 1 behandeling had ik bijna geen klachten meer. De zomer is voor mij perfect verlopen, heb niet één keer mezelf binnen moeten opsluiten. Ik kan het een ieder zeker aanraden om het te proberen."

Anoniem

Deze zomer

ga jij de natuur weer in!

Heb je nog vragen, stel ze gerust. Je kunt me telefonisch en via whatsapp contacteren. Je kunt via de boeking module en telefonisch ook gelijk een afspraak inplannen. 

Of boek gelijk een consult

 

De kennismaking is volledig gratis en duurt 15 min.

Een consult kost €80,- en duurt 60 min.
Vanuit een aanvullende zorgverzekering kan de therapie gedeeltelijk vergoed worden. Dit verschilt echter per zorgverzekeraar, ik raad altijd aan dit even na te vragen. Betaling is achteraf.

ervaringen
Paint_orange_1.png
DeKeuze_Blad_Geel_L.png
Flower_Orange_1.png
Paint_orange_1.png
DeKeuze_Blad_LichtOranje.png
Flower_Orange_2.png
DeKeuze_Blad_Geel_L.png
DeKeuze_Blad.png
bottom of page