top of page
DeKeuze_Blad_Oranje_L.png
DeKeuze_Blad_Oranje_D.png

Er is geen mens die ongeschonden door het leven gaat. Iedereen maakt moeilijke periodes door en soms kun je daar hulp bij gebruiken. Door begrip en inzicht te krijgen op wat er zich van binnen bij je afspeelt en vervolgens tot handelen te komen, kun je het heft weer in eigen handen krijgen.

Uiteindelijk wil iedereen zich compleet én in balans voelen. Grip voelen op je lichaam en begrijpen waarom bepaalde situaties je blijven vinden.

Hoe onmogelijk of onbelangrijk je klacht ook lijkt, je staat volledig in je recht om meer te willen voor jezelf. Besef dat je nooit te veel vraagt en het juist zo belangrijk is om je verlangens uit te spreken.

_1150869.jpg
DeKeuze_Blad.png
PDK_FotoElze.png

Over Elze 't Hart

Mijn naam is Elze 't Hart. Ik werk als therapeut en coach. Je kunt bij mij terecht voor zowel fysieke als emotionele problematiek. Ik ben geïnteresseerd in de verhalen van elk mens en vooral daar waar het leven (ongemerkt) is gestagneerd.

Ik help graag om de oorzaak op te helderen zodat alles weer kan stromen. Het valt niet mee om van onze overlevingsmechanismen en patronen los te komen, maar met geduld en liefde lukt dat beetje bij beetje altijd.

Jouw wens voor jezelf

is ons vertrekpunt

Veel gestelde vragen

Paint_orange_1.png
DeKeuze_Blad_Geel_L.png
Flower_Orange_1.png
Paint_orange_1.png
DeKeuze_Blad_LichtOranje.png
Flower_Orange_2.png
DeKeuze_Blad_Geel_L.png
DeKeuze_Blad.png
bottom of page